Webhosting logo

 

Domein beschikbaar?      www. .
ev1 logo

01-09-2009: Everyone's Internet, een nieuwe naam, een nieuw gezicht

Een nieuwe naam en een nieuw gezicht. Het bedrijf Everyone’s Internet zal na meer dan 5 jaar verder gaan als Everyone’s Internet / SiteData B.V. Met deze stap zorgen we voor meer continuiteit en een groter product aanbod.

15-02-2006, 19:31h: Problemen met Webmail opgelost

Horde heeft een tijdje niet goed gewerkt vanavond, maar de problemen zijn opgelost en u kunt weer inloggen. Er zijn géén mails verloren gegaan, aangezien Horde losstaat van de mailservers, waar geen problemen mee zijn. Onze excuses voor het ongemak.

25-12-2005 >> openingstijden

Ook tijdens de feestdagen zijn wij beschikbaar voor support per email. Houdt er wel rekening mee dat het iets langer dan normaal kan duren voor u antwoord krijgt. Prettige dagen!

14-12-2005 >> nieuwe site én naam!

Welkom op onze nieuwe site. Van-baaren.nl webdiensten zal voortaan verder gaan onder deze naam en site. De service wordt alleen maar beter! Ook zijn de hostingpakketten verruimd. Deze ruimere pakketten zullen toegepast worden zodra we uw site verhuisd hebben naar onze nieuwe en aanzienlijk snellere server! Wij zijn inmiddels begonnen met de verhuizing van accounts naar onze nieuwe servers en verwachten hier eind december / begin januari mee klaar te zijn.

©2019 Everyone's Internet
Algemene voorwaarden
people

Wij leveren scripting, design, webhosting en domeinregistraties aan bedrijven en particulieren. Prijzen op onze site zijn in euro's en exclusief 19% btw.
Everyone's Internet   |  Eindhoven    |     |  


Notice: Undefined index: HTTPS in /var/www/vhosts/ev1.nl/httpdocs/page_footer.php on line 14