Webhosting logo

 

Domein beschikbaar?      www. .
ev1 logo

Over ons

Al sinds 1999 beheren wij diverse succesvolle websites. Om de hoogste betrouwbaarheid en laagste kosten te realiseren zijn wij al snel onze eigen servers gaan beheren. Dit is uitgegroeid tot wat we nu doen, het aanbieden van betrouwbare hosting voor particulieren en het MKB. Hierbij leggen wij de nadruk op professionele ondersteuning.

Op deze pagina vindt u meer over hoe Everyone's Internet te werk gaat.

Activiteiten

Naast webhosting beheren en bezitten wij diverse websites. Wij zijn dus niet uitsluitend een webhost, maar staan in dezelfde 'webmasterschoenen' als u. Deze jarenlange ervaring met websites delen we dan ook graag met u door middel van onze webhosting ondersteuning. Wij houden van een persoonlijke dienstverlening, waarbij onze klanten niet als nummer behandeld worden.

Onze faciliteiten

Locatie, netwerk en hardware

Onze Nederlandse serverlocatie is het state-of-the-art Schuberg Philis datacenter te Schiphol-Rijk. Wij hosten onze klanten naar keuze op deze Nederlandse locatie of op onze Amerikaanse servers. Klanten op onze Amerikaanse serverlocatie zijn vaak bedrijven die zich richten op een internationale markt. De verbindingstijden zijn in dat geval voor wereldwijde en met name Amerikaanse bezoekers gunstiger.

web server

Onze primaire hostingserver in Schuberg Philis: een supermicro server met daarin 3 GB geheugen, hardware RAID1 sata harddisks en een pentium IV 3 GHz processor.

Raid1 zorgt ervoor dat alle data niet op één maar op twee schijven tegelijk wordt weggeschreven. Als er een schijf stukgaat kunnen wij deze zonder dataverlies en minimale downtime van de server vervangen. Dit door de schijf er simpelweg uit te trekken, zie ook de foto links.

Software

Wij gebruiken het Plesk Controlpanel om sites en servers te beheren. Het grote voordeel van Plesk is dat u zelf veel aanpassingen aan uw site kunt maken. Plesk is een stabiel controlpanel dat regelmatig up-to-date wordt gehouden. Het werkt ook snel, in tegenstelling tot een aantal andere controlpanels (waaronder Ensim).

Het mag voor zich spreken dat wij er alles aan doen om onze servers veilig te houden. Wij maken gebruik van de zeer stabiele besturingssystemen Red Hat Enterprise linux op de US locatie en Debian op de Nederlandse locatie. Beide besturingssystemen worden dagelijks up-to-date gehouden met de laatste beveiligingspatches.
Wij zijn conservatief met het doen van grote updates. Bij ons hoeft u dus geen riscante 'bleeding edge' software te verwachten, maar uitsluitend stabiele en goed getestte softwarepakketten.

Onze klanten

Onze klanten variëren van particulieren met persoonlijke sites tot het midden- en kleinbedrijf. We hosten ook veel sites in de muziek- en entertainmentbranche.
Onderstaand een greep uit onze klantenlijst:

Bartvanwissen.com - Producer / DJ

Phynn.com - Producer / DJ

Teknologic.nl - Webhosting / webdesign

 

©2019 Everyone's Internet
Algemene voorwaarden
people

Wij leveren scripting, design, webhosting en domeinregistraties aan bedrijven en particulieren. Prijzen op onze site zijn in euro's en exclusief 19% btw.
Everyone's Internet   |  Eindhoven    |     |  


Notice: Undefined index: HTTPS in /var/www/vhosts/ev1.nl/httpdocs/page_footer.php on line 14